City.sa fabrika e Shamponit

City.sa Fabrika për prodhimin e detergjentëve / Pastruësve të lengeta  siq janë:

Shampon i Duarve, Enëve, Pllakave, Flokëve, Zbutës, Xhamave, dhe pastruës univerzal etj…

 

 

New Casa Brava  Dishwashing Liquid  1L 

 

Casa Brava Showergel tash vetëm për ju

 

Tash edhe prodhimi i ri Palloma të lagura CITY.sa

 

Pako Higjenike City me 10 lloje të produktëve tona