Project Description

Si t’i pastroni xhamat dhe mos të lini asnjë njollë !

Shampon i Xhamave Spray Ekstra 750ml code: 000049

Shampon i Xhamave Spray 1000ml code: 000047

Shampon i Xhamave Spray 1000ml + 1000ml / Spray 1000ml + 3000ml code: 000029

Shampon i Xhamave për automjete – temperature 1000ml code: 000081

Shampon i Xhamave Ekstra për automjete – temperature 3000ml code: 000081

Shampon i Xhamave për automjete – temperature 4000ml code: 001209

Secili lloj i Shamponave mundeni me porosit në Refuz (sasia jasht paketimeve)