Project Description

Të keni flokë të butë dhe të shëndetshëm

Shampon për beba 400ml / 500ml code: 000182

Shampon i flokëve Hudhër 400ml code: 000122

Shampon i flokëve 400ml code: 000126

Shampon i flokëve 800ml code: 000119

Shampon i flokëve Ekstra 500ml code: 000987

Shampon i flokëve Ekstra 1000ml code: 000987

Shampon i flokëve 1000ml code: 000016

Secili lloj i Shamponave mundeni me porosit në Refuz (sasia jasht paketimeve)