Project Description

Dritë dhe pastërti në dyshëmen tuaj…

Shampon i Laminatit/Parketit 1000ml code: 000019

Shampon i Pllakave Ekstra 1000ml code: 000984

Shampon i Pllakave 1000ml code: 000053

Shampon i Pllakave Ekstra 2000ml code: 000084

Shampon i Pllakave Ekstra 3000ml code: 001208

Shampon i Pllakave Ekstra 4000ml code: 000017

Shampon i Pllakave 4000ml code: 000017

Secili lloj i Shamponave mundeni me porosit në Refuz (sasia jasht paketimeve)